POETRI AJOE DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 348 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poetri Ajoe Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 22:15 Helaas veel te lang moeten wachten op onze bestelling. Eten was dus lauw en ook niet compleet Het vlees bij de nasi rames ontbrak maar werd later na weer een telefoontje alsnog gebracht Was wel goed gemaakt, maar dit is toch jammer als je eters hebt
24 jan 2023 om 21:09 Kwaliteit was voldoende, maar wel minder dan ik gewend ben van deze zaak. Ook de kwantiteit was minder dan anders
11 jan 2023 om 22:33 Was prima
9 jan 2023 om 11:00 Eten is daar heerlijk, maar voor de tweede keer op rij was er te weinig nasi bij de rijsttafel voor 2 personen dat ik er rijst bij heb moeten koken.. dit was nasi voor 1 persoon.. Jammer want ik kom er al jaren
26 dec 2022 om 19:49 Eten was uitstekend, minder dan vorige keer. Wel voor het zelfde geld.
17 dec 2022 om 19:21 Smaak was goed. Wel minder eten als vroeger. Sate lag zonder pindasaus op de nasi goreng in plaats van apart verpakt. Waarom een extra servicebedrag van E 0,70 wordt gerekend is mij niet duidelijk want het is al vrij duur!!
14 dec 2022 om 22:39 Duurde te lang. Bezorger kwam niet . Werd wel gebeld dat ze t eten opnieuw zouden opwarmen…..
4 dec 2022 om 11:13 eten was heeeerlijk maar heb het wel nog wat opgewarmd.
29 nov 2022 om 20:33 Heel lekker
26 nov 2022 om 19:35 Heerlijk!
21 okt 2022 om 21:22 Bezorging niet gehad, zelf gehaald, kreeg bij om 11u bestelde bezorging voor 1900, om 1900u in bestelling volgen het bericht dat het nog 50min zou duren. Ten onrechte restaurateur aangesproken!! Thuisbezorgd slechte beurt, ben zeker niet tevreden.
18 okt 2022 om 20:29 Derde keer dat ik hier besteld. Erg lekker, gevarieerd prima. Ik had echter een maaltijd meer besteld dan de vorige keer en had het idee dat ik minder eten had. Was nu krap aan, dat was jammer want de kwaliteit was wel dik in orde.